Over Change Magazine

Change Magazine gaat uit van de kracht van verbinden & delen van kennis en ervaring voor behoud van een leefbare wereld. Daarbij focust Change Magazine op klimaatverandering en duurzame ontwikkeling.

Wekelijks schrijft de onafhankelijke redactie over onderwerpen op het gebied van klimaat en duurzaamheid. We duiden nieuws en brengen verdieping. Ook leggen we verbanden tussen kennis & ervaring uit de diverse klimaat- en duurzaamheidssectoren. Met dossiers en digitale magazines lichten we zeer specifieke actuele thema’s uit. Maandelijks verschijnt de Change Nieuwsbrief met actueel klimaatnieuws.

Contact

Hoofdredactie
Baud Schoenmaeckers
06-54745948
baud{at}changemagazine.nl
(in de mail wel {at} in @ veranderen)

Redactie
Malou ten Have
Kim Nooij
Berend van Zeggeren
Ria de Wit
André Brasser
redactie{at}changemagazine.nl
(in de mail wel {at} in @ veranderen)

Technische uitvoering website
YPOS - WebEtui

Adverteren
Informatie over adverteren

Change Magazine wordt uitgegeven door Synergos Communicatie

Krachtig in uitvoering, sterk in strategie

Zoek je een communicatiestrateeg? Wil je een projectleider voor een communicatietraject? Heb je ondersteuning nodig bij een schrijfproces of een campagne? Zit je verlegen om een eindredacteur of mis je een creatieveling die van aanpakken weet?

De experts van Synergos Communicatie staan voor je klaar.

Wij zijn specialisten in:

  • Watervraagstukken
  • Klimaatverandering en energie
  • Klimaatadaptatie
  • Sociaal ondernemen

Adresgegevens
Synergos Communicatie
Kinderhuissingel 1h
2013 AS Haarlem
Postbus 5171
2000 CD Haarlem
info{at}synergoscommunicatie.nl
(in de mail wel {at} in @ veranderen)
Tel. 023 - 544 27 51
Website: www.synergoscommunicatie.nl

Routebeschrijving
Vanaf Amsterdam (A9) richting station volgen. De achterzijde passeren en eenmaal het station voorbij, bij de tweede stoplichten linksaf slaan. Dit is onder het spoor door (ter herkenning: rechts van de weg staat een monumentale villa met grote tuin). Na de spoortunnel direct rechtsaf de inrit tussen het grote bedrijvenpand en de makelaar (Topar) inslaan. Deze inrit gaat over in een weggetje ingeklemd tussen gebouwen links en het spoor rechts. Volg de weg langs manege Vosse, tot aan het gebouw met de trapgevel. De entree van onze ruimte is achter de twee deuren direct links van de grote middendeur. Klik hier voor een plattegrond.